Created By:
Filippa Brogren
Collecting for:
Friends allmänna arbete
I samband med min födelsedag ber jag i år om bidrag till Friends viktiga arbete för att stoppa mobbning och diskriminering.
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Därför är varje litet bidrag viktigt. Jag tycker Friends arbete är oerhört viktigt.
Inget barn ska behöva utsättas av kränkningar eller mobbning! Varje dag finns det barn som går med en stor klump i magen,
som inte vågar gå till skolan för att hen utsätts för mobbning!
Det är INTE okej! Alla barn har rätt att känna trygghet, känna sig omtyckta och accepterade! Att vara snäll kostar ingenting!
Friends
arbete berör mig så mycket, dels för att jag själv vet hur det känns att bli mobbad, dels för att jag vill och önskar att mina och alla andras barn ska få växa upp i en trygg och jämlik miljö! Tack för att du tog dig tid. <3

Friends är en icke-vinstdrivande organisation och deras uppdrag är att stoppa mobbning och diskriminering. Dem utbildar och stödjer skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet. Dessutom bedriver dem opinionsutbildning för att öka kunskap och engagemang.


Recent activity

 • Karin Bjäreholt Stiftelsen Friends
  Hej Filippa,
  Grattis på födelsedagen och stort tack för att du startar denna insamling!
  Med ditt och dina vänners bidrag kommer vi ha möjlighet att komma ut i än fler skolor och idrottsföreningar för att utbilda vuxna. Det är vi som vuxna som har det stora ansvaret att skapa en bra miljö för våra barn och ungdomar.
  Tack igen och lycka till med din insamling.
  /karin
 • Filippa Brogren Filippa Brogren Donated 100 kr